0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Suomen Rullalautaliitto Ry

Helsingin Rullalautailijat ry jäsenmaksu kannatusjäsen

10,00 €
Saatavilla (196 kpl)
Helsingin Rullalautautailijat ry kannatusjäsenyys kaudelle 2017 -2018 LISÄÄ JÄSENEN NIMI!!! Ilman nimeä—> ”virheellinen tuotevalinta”
  • HUOMIO!
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Helsingin Rullalautailijat ry kannatusjäsenyys kaudelle 2017-2018HUOMIO! LISÄÄTHÄN JÄSENEN NIMEN TUOTTEEN ETUSIVULLA!!! Ilman nimeä—> ”virheellinen tuotevalinta”


Helsingin Rullalautailijat ry on Helsingissä toimiva skeittiyhdistys. Seura pyörittää omia vuoroja Kontulan skeittihallilla ja pyrkii aktiivisesti edistämään alueen skeittiskeneä. Skeittikirppikset, SM karsintakilpailun järjestäminen, skeittiparkkien suunnitteluun osallistuminen...


Mitä enemmän seurassa on jäseniä sitä helpompi meidän on vaatia parempia skeittiparkkeja ja sisähalleja. Tuethan seuran toimintaa ja vaikka, et kävisikään seuran järjestämillä vuoroilla voit aina maksaa kannatusjäsenyyden. Näin olet mukana rakentamassa Helsingistä parempaa skeittikaupunkia.


HUOMIOITHAN, ETTÄ KANNATUSJÄSENYYS EI OIKEUTA KÄYMÄÄN SEURAN VUOROILLA KONTULAN SKEITTIHALLILLA TAI MUIHIN JÄSENYYTEEN KUULUVIIN ALENNUKSIIN TAI ETUUKSIIN!